Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Montgenèvre

Wintersport Montgenèvre

Tijdens uw wintersport in Montgenèvre ontdekt u dat Montgenèvre bestaat uit twee authentieke dorpen: Montgenèvre, gelegen aan de piste en Les Alberts, gelegen aan de voet.
Montgenèvre is een authentiek dorp en is ontstaan in 1907. Het is het enige Franse dorp dat in verbinding staat met Italië. Montgenèvre is gelegen tussen twee pistes, één georiënteerd op het zuiden van ‘the Adret’, de andere georiënteerd op ‘Ubac’ en ‘the Gondrans’.
Tijdens uw wintersport in Montgenèvre merkt u dat Montgenèvre beschikt over een eigen gebied om te skiën en snowboarden van 65 km aan pistes en het grote gebied La Voie Lactee (The Milky Way) heeft maar liefst 400 km aan pistes. Het dorp is zeer geschikt voor families met kinderen met verschillende appartementen, chalets en hotels. Er is een nieuwe kinderopvang aanwezig voor kinderen vanaf 6 maanden, gelegen in het centrum van het dorp. Daarnaast is er een kinderclub aanwezig en zijn er verschillende skischolen in het dorp te vinden.

Boek direct uw wintersport in Montgenèvre bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Montgenevre winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

0 accommodaties met in totaal 0 reismogelijkheden
Er zijn geen reizen gevonden, zoek opnieuw of verwijder een zoekopdracht.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


01:51:14 | 2,27 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch