Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Val Cenis

Wintersport Val Cenis

Wintersport in Val Cenis is fantastisch. Het dorp Val Cenis is een samensmelting van 2 authentieke Savoyaardse dorpen Lansleborg en Lanslevillard.

In 1967 kwamen de dorpjes Lanslebourg en Lanslevillard bij elkaar om samen het skistation Val Cenis te vormen met verschillende appartementen, chalets en hotels. Gedomineerd door meer dan 100 bergtoppen die tot bijna 3000 meter reiken, heeft Val Cenis zich ontwikkeld tot een uitstekende wintersportplaats waar de traditie van de oude bergdorpen nog steeds de boventoon voert.

Lang geleden werd al geschiedenis geschreven in Val Cenis. Hannibal bijvoorbeeld trok hier 218 jaar voor Christus met zijn olifanten de bergen over. En Napoleon liet hier een route naar Italië aanleggen.

Wintersport in Val Cenis is sneeuwzeker, het skigebied van Val Cenis ligt op sneeuwzekere noordelijke bergflanken waardoor u goed kunt skiën of snowboarden. Voor langlaufers zijn er in de weide omgeving zo'n 200 kilometer aan loipen (waarvan 10 kilometer in Val Cenis zelf). Een kinderclub in respectievelijk Lanslebourg en Lanslevillard biedt opvangmogelijkheden voor kleintjes vanaf 3 maanden tot 6 jaar tegen uiterst schappelijke tarieven.

Boek direct uw wintersport in Val Cenis bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Val Cenis winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

4 accommodaties met in totaal 1216 reismogelijkheden
resultaat 4
Val Cenis Chalets Balcons de Val Cenis Le Haut***
Deze uitstekende chaletappartementen liggen in de wijk Lanslevillard. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan ruimte en privacy.
Bezetting: 2 t/m 14 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
06 januari 2018
vanaf €
beoordeling
7.6

kies links een verfijning
Val Cenis Appartementen Chalets de Flambeau****
In het mooie Val Cenis tussen Lanslebourg en Lanslevillard ligt het complex Résidence Les Chalets de Flambeau vlakbij de Pré Nouvel skilift. Direct aan de piste gelegen, zodat u tot aan de résidence kunt skiën of snowboarden.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
20 januari 2018
vanaf €
beoordeling
8.2

kies links een verfijning
Val Cenis Appartementen Les Alpages de Val Cenis****
Prachtige accommodatie gelegen tussen Lanslebourg en Lanslevillard, direct aan de piste. Met verwarmd buitenzwembad, fitnesscentrum, sauna, hammam en jacuzzi. Het spa- en beautycentrum is gelegen op ca. 300 meter van de residence.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
06 januari 2018
vanaf €
beoordeling
7.3

kies links een verfijning
Val Cenis Chalets Balcons de Val Cenis Village****
Deze uitstekende gebouwde chaletappartementen zijn in Savoyaardse stijl gebouwd met veel aandacht voor ruimte en privacy.
Bezetting: 2 t/m 16 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
06 januari 2018
vanaf €
beoordeling
8.1

kies links een verfijning
resultaat 4

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Voorproefje Val Thorens

Begin december is het zover, op naar Val Thorens voor het openingsweekend! Geniet als eerste op de nieuwe sneeuw!

Skiweekend Val Thorens

Trustpilot

Populair Appartement

Populair Chalet


11:54:01 | 2,3 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch