Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
La Rosière

Wintersport La Rosière

La Rosière ligt in de Tarentaise op ca. 1850 meter hoogte, aan de grens met Italië. Dit gezellige dorp ligt boven in een prachtig dal met adembenemend uitzicht over de Franse Alpen.

Het aantrekkelijke, middelgrote wintersportgebied van La Rosière ligt op de grens van Frankrijk en Italië, recht tegenover het aan de andere kant van het dal gelegen Les Arcs. Dit gevarieerde, nog vrij onbekende wintersportgebied kent nauwelijks tot geen wachttijden bij de liften. De brede groene en blauwe pistes direct boven het dorp bieden veel mogelijkheden voor kinderen en beginners.

Wintersport in La Rosière is zeer geschikt voor u en uw kinderen, omdat La Rosière een bijzonder kindvriendelijk gebied is. Zo zijn er o.a. speciale liften, snowpark pistes speciaal voor kinderen, aangepaste skilessen en een kindertuin. Voor snowboarders en freeriders is er ook een snowpark. Wat wintersport in La Rosière bijzonder maakt, is de verbinding met het Italiaanse La Thuile waar u naartoe kunt skiën. Met uw liftpas kunt u zonder problemen de grens passeren, waardoor u een zeer uitgebreid en gevarieerd wintersportgebied tot uw beschikking heeft. Op de pittige afdalingen naar La Thuile kunnen gevorderde skiërs en snowboarders zich uitleven. De verbinding met Italië levert nóg een mooie uitdaging op: in La Thuile is het mogelijk om u door een helicopter op één van de bergtoppen af te laten zetten. Dit opent een spectaculair off-piste gebied met hoogteverschillen van ruim 2200m!

La Rosière is een van de weinige dorpen in de Haute-Tarentaise met een zuidligging. Het is daardoor één van de meest zonnige wintersportgebieden van Frankrijk! Toch valt er, door de gunstige ligging ten opzichte van de Mont Blanc, ruim voldoende sneeuw. U vindt in dit rustige bergdorpje een ruime hoeveelheid appartementen, hotels, chalets, winkels, gezellige restaurants, bars en natuurlijk terrasjes. Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen zich te goed doen in één van de bergrestaurants. Langlaufers en wandelaars komen ook aan hun trekken in La Rosière. Er liggen tal van loipes en wandelroutes in de omgeving van het dorp en in de bossen. La Rosière is een uitstekende bestemming voor wintersporters die willen genieten van rust, ruimte en natuur.

Boek direct uw wintersport in La Rosière bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport La Rosiere winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

3 accommodaties met in totaal 1028 reismogelijkheden
resultaat 3
La Rosière Chalet Gaiduch****
Chalet Gaiduch is een groot een comfortabel chalet en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de bergen.
Bezetting: 5 t/m 14 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
14 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
La Rosière Chalets Balcons de la Rosière****
Aanrader vanwege het leuke authentieke dorp, de grote appartementen van luxe kwaliteit met prima prijzen, aan de piste op 150 m van de liften.
Bezetting: 2 t/m 16 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
16 december 2017
vanaf €
beoordeling
8.0

kies links een verfijning
La Rosière Chalet Altitude Le Refuge****
Chalet Le Refuge is een wat nieuwere kleinschalige résidence gebouwd in Savoyaardse stijl, met 11 smaakvol ingerichte chaletappartementen.
Bezetting: 3 t/m 14 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
16 december 2017
vanaf €
beoordeling
7.6

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Chalet

Open fotoboek
Open fotoboek
La Rosière ›

19:06:07 | 2,52 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch