Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Sainte Foy

Wintersport Sainte Foy

Wintersport in Sainte Foy is een verademing als u de massale toestroom van Nederlandse toeristen in de bekende skigebieden wel hebt gezien.

Het skigebied van Sainte Foy Tarentaise is een juweel! Gelegen tussen de grote broers Les Arcs en Tignes/Val d’Isère ligt het niet ver van het dorp Bourg St. Maurice. Het skigebied heeft 3 stoeltjesliften en 2 sleepliften voor kinderen en beginners. Het staat bekend om de kindvriendelijkheid (vanwege de overzichtelijkheid) en bij de liefhebbers van poeder en off-piste is dit gebied de absolute top. Er zijn fantastische off-piste tochten te maken die voor de beginnende off-piste skiër goed te doen zijn, omdat uitwijken naar de geprepareerde piste steeds mogelijk blijft. Skiën voor beginners en gevorderden is daarom zeer goed te combineren in Sainte Foy.

Deze unieke combinatie maakt wintersport in Sainte Foy uitermate geschikt voor gezelschappen met zowel beginnende skiërs als ook vergevorderde skiërs. De beginners profiteren van de overzichtelijkheid en de lage prijs van de skipas en de gevorderden krijgen niet genoeg van de mogelijkheden buiten de piste. Door de ligging in een kom heeft Sainte Foy uitstekende sneeuwcondities. Deze unieke en beschermde ligging heeft als gevolg dat in Sainte Foy de liften zelfs met storm gewoon door blijven draaien!

In Sainte Foy worden de laatste jaren veel nieuwe accommodaties, appartementen, chalets of hotels gerealiseerd en alle nieuwe projecten worden in de typische chaletstijl gebouwd. Dit wordt streng bewaakt waardoor Sainte Foy nog een van de laatste bergstations is waar de chaletstijl consequent is doorgevoerd. Deze nieuwe uitbreidingen zullen ook meer winkeltjes en in de toekomst liftuitbreidingen met zich mee brengen.

Het reeds meer dan 100 jaar oude dorp is hierdoor een geheime tip voor de liefhebber van een echte Franse wintersportvakantie.

Boek direct uw wintersport in Sainte Foy bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Sainte Foy winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

0 accommodaties met in totaal 0 reismogelijkheden
Er zijn geen reizen gevonden, zoek opnieuw of verwijder een zoekopdracht.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


01:51:55 | 4,61 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch