Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Peyragudes

Wintersport Peyragudes

In het hartje van de Pyreneeën, niet ver van de Spaanse grens ligt deze nieuwe fantastische bestemming. Gelegen in het Nationale Park van de Pyreneeen, skiet u tussen de bomen in 2 stations t.w. Peyresourde en Agudes die samen uw leuke wintersport in Peyragudes (1600-2400m) vormen.
Buiten het skien, zijn hier tevens talloze andere activiteiten mogelijk zoals snowboarden, langlaufen, paragliding, ski-joering (paard & slee) etc. Daarnaast biedt wintersport in Peyragudes uw verschillende verblijfsmogelijkheden, zoals appartementen, chalets of hotels.

In het centrum vindt u o.a. het Balnéa fitness centrum en diverse winkels, restaurants en bars. En wilt u naast het skiën heerlijk relaxen, bezoek dan het skistation Luchon (Superbagnères) met een uitgebreid Spa & Fitness complex. Transavia vliegt vanuit Amsterdam naar de luchthaven Pau, vanuit Pau is het ca. 60 minuten rijden naar Peyragudes.

Boek direct uw wintersport in Peyragudes bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.

lees meer
verberg


Wintersport Peyragudes winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 435 reismogelijkheden
resultaat 1
Peyragudes Appartementen Hauts de Peyragudes***
Deze prachtige 3 sterren accommodatie ligt in het centrum en op 250 meter van de skiliften. In het centrum vindt u diverse winkels, restaurants en bars.
Bezetting: 2 t/m 10 pers.
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


01:54:12 | 2,28 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch