Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Les Houches

Wintersport Les Houches

Interesse in wintersport in Les Houches? Dit Franse dorp is gelegen aan het begin van de vallei van Chamonix, niet ver van de Zwitserse grens, aan de voet van de Mont Blanc.

Het skigebied is toegankelijk voor alle disciplines, van alpineskiën tot langlaufen. Ook hier kunt u uw mogelijkheden uitbreiden met de ‘Mont Blanc’ skipas, zodat u in het gehele skigebied kunt skiën of snowboarden! De skischool en de ‘Compagnie des Guides’ organiseren vele activiteiten, zoals een skisafari in de poedersneeuw, wedstrijden, bijv. op de piste ‘La Verte des Houches’, daar waar de grote kampioenen elkaar geregeld ontmoeten voor de wereldcup. Ook zijn er goede mogelijkheden voor tourskiërs, terwijl de wandelaar ruim 50 km wandelpaden door een schitterende omgeving zal vinden.
Ontdek wintersport in Les Houches, het authentieke bergdorpje met verschillende appartementen, chalets en hotels, waar u uw vakantie zowel rustig, als sportief kunt doorbrengen!

Boek direct uw wintersport in Les Houches bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Les Houches winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 154 reismogelijkheden
resultaat 1
Les Houches Chalet Taniere de Groumff****
Dit prachtige bergchalet biedt ruimte aan 10 personen en is gelegen aan de voet van de Mont Blanc.
Bezetting: 4 t/m 10 pers.
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


01:54:51 | 2,27 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch