Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Chamonix

Wintersport Chamonix

Chamonix is meer een Alpenmetropool met een sportief stempel dan een klassiek skioord. Hoog boven Chamonix ligt de witte top van de Mont Blanc en ervoor rijst ongenaakbaar de rotsige vinger van de Aiguille du Midi omhoog. In Chamonix is een groot aanbod van hotels, appartementen en chalets aanwezig.

In 1924 was Chamonix het decor van de eerste Olympische Winterspelen en heeft hierdoor als oud stadje een lange traditie in wintersport. Chamonix beschikt over een heel bijzonder visitekaartje, het ligt aan de voet van Europa’s hoogste berg, de 4807 meter hoge Mont Blanc. Chamonix heeft een echt stadscentrum met pleintjes, oude gebouwen, musea en sportfaciliteiten waaronder een ijsbaan. De fantastische ligging maakt wintersport in Chamonix zeer attractief, u kunt er behalve skiën ook bergbeklimmen. Talloze kleine restaurantjes en brasseries serveren veelal raclette, een beroemde specialiteit van het Franse platteland met kaas uit de regio.

Na een wereldse skidag is het aangenaam vertoeven in dit wonderschone dorp waar u tevens in het centrum perfect kunt flaneren langs de winkeltjes en patisserieën. In het mondaine Chamonix bieden de diverse restaurants en bars uitstekende mogelijkheden voor een pittige après-ski. U kunt uw geluk beproeven in het casino, dat te vinden is in het oude dorpscentrum. Wintersport in Chamonix bruist werkelijk van de activiteiten.

Boek direct uw wintersport in Chamonix bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Chamonix winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 170 reismogelijkheden
resultaat 1
Chamonix Appartementen Aiglons & La Rivière***
Kleinschalige, typisch Savoyaardse Résidence gelegen op 300 m afstand van de cabinelift Aiguille du Midi.
Bezetting: 2 t/m 7 pers.
Verzorging: Logies
14 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement


01:53:30 | 2,53 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch