Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Argentière

Wintersport Argentière

Argentière is een gezellig dorp, met verschillende appartementen, chalets en hotels, gelegen op 8 kilometer van Chamonix.

Wintersport in Argentière is skiën of snowboarden in een zeer unieke wintersportgebied welke zich uitstrekt over ca. 11 dorpen gelegen rondom de Mont Blanc, met zijn 4807 meter de hoogste berg van Europa.

Doordat elk gebied zijn eigen karakter heeft, vormt Le Pays du Mont Blanc een van de meest gevarieerde wintersportgebieden ter wereld. Dit met traditie doorspekte gebied is voor elke wintersporter een ware uitdaging! Van mooie pistes tot de geweldige afdaling over de gletsjer van de Vallée Blanche; hier ontbreekt niets! Door de eindeloze mogelijkheden van het Mont Blanc gebied is wintersport in Argentière bijzonder geschikt voor wintersporters die met de auto reizen.

Boek direct uw wintersport in Argentière bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Argentière winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 510 reismogelijkheden
resultaat 1
Argentière Appartementen Cristal d’Argentière***
Le Cristal d'Argentière is helemaal in Savoyaardse stijl gebouwd met aandacht voor decoratieve elementen en netjes ingericht
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
14 april 2018
vanaf €
beoordeling
8.4

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Chalet


19:05:22 | 2,28 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch