Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Vallandry

Wintersport Vallandry

Vallandry is een dorpje, gebouwd in chaletstijl, gelegen op 1600 meter. Als u kiest voor een wintersport naar Vallandry, kiest u voor een zonnige bestemming.

Vallandry ligt aan de zonnige zijde van het skigebied van Les Arcs en is het uitstekend geschikt voor iedereen die in een mooie ambiance gemoedelijk wil skiën. Door de ligging en de kleinschaligheid van Vallandry is deze plaats bij voorkeur geschikt voor gezinnen met kinderen.

Verscholen tussen de bomen ligt het dorpje Vallandry, de kleine broer van het grote Les Arcs, waar u verschillende appartementen, chalets en hotels vindt. Wachttijden bij de liften komt u niet tegen tijdens uw wintersport in Vallandry. Wij hebben er al diverse keren geskied en hebben ze namelijk nog nooit meegemaakt!

Het skigebied van Les Arcs en met name Vallandry kenmerkt zich door zeer goed geprepareerde pistes, waarvan enkele hele mooie bosafdalingen zijn. De verbinding met het 200 meter hoger gelegen Les Arcs is uitstekend, u kunt skiënd via een blauwe en een zwarte piste zowel heen als terug. De skipas biedt zo’n 200 kilometer piste. Tussen de middag is een lunch op het terras van La Bergerie de Raphaël van harte aan te bevelen! De kinderclub in Vallandry is bijna altijd vol, daarom wordt vooraf reserveren aanbevolen!

Boek direct uw wintersport in Vallandry bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Vallandry winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

0 accommodaties met in totaal 0 reismogelijkheden
Er zijn geen reizen gevonden, zoek opnieuw of verwijder een zoekopdracht.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


01:52:51 | 2,3 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch