Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Plagne Village

Wintersport Plagne Village

Kiest u voor een wintersport in Plagne Village, dan kunt u genieten van een geweldig gebied om te skiën of snowboarden, gelegen op 2050 meter.

Plagne Village is een rustig dorpje bestaande uit onlangs gebouwde en op de piste gelegen appartementen, hotels en chalets. Ze hebben een zeer goede ligging t.o.v. de pistes en de liften en bieden de garantie voor een perfecte aansluiting op het skigebied. U treft in Plagne Village enkele winkels, bars/restaurants en een kindertuin.

Wintersport in Plagne Village is ideaal voor wintersporters die willen genieten van een geweldig gebied en voorkeur hebben voor kleinschaligheid en rust.

Boek direct uw wintersport in Plagne Village bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Plagne Village winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

2 accommodaties met in totaal 532 reismogelijkheden
resultaat 2
Plagne Village Appartementen Front de Neige****
Mooie, nieuwe appartementen aan de piste. Plagne Villages is een van de oudere dorpen in het skigebied, terwijl Plagne Soleil pas gebouwd is in 1990. Beide dorpen bieden een prachtig panorama op het Franse winterlandschap. Net als in Plagne 1800 zijn er veel natuurlijke materialen gebruikt bij de bouw van de karakteristieke chalets. Het geeft Plagne Villages en Plagne Soleil een warme aanblik.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
16 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Plagne Village Appartementen Aspen****
Deze 4 sterren résidence is gebouwd in de traditionele Savoyaardse stijl. U vindt er 48 appartementen en een overdekt zwembad.
Bezetting: 2 t/m 7 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
14 april 2018
vanaf €
beoordeling
7.6

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Plagne Village ›

19:12:48 | 2,85 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch