Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Plagne Centre

Wintersport Plagne Centre

Plagne Centre is een zeer praktisch, ruim opgezet skistation met verschillende appartementen, chalets en hotels. Gelegen middenin het skigebied van La Plagne.

Wintersport in La Plagne is een bijzonder ervaring in een mooi en gevarieerd skigebied. In dit skiparadijs liggen tien totaal verschillende dorpjes, die door perfecte pistes en een uitgekiend liftensysteem uitstekend met elkaar zijn verbonden. Weidse sneeuwvelden om te skiën of snowboarden, grillige rotsmassieven, steile couloirs en vriendelijk glooiende bossen herbergen meer dan 200 km piste, dit vindt u allemaal tijdens uw wintersport in Plagne Centre. Zo’n 88 liften ontsluiten een gebied, variërend van de 3250 m hoge Bellecôte-gletsjer, tot het op 1250 m in de bossen verscholen dorpje Montchavin. De skimogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden zijn ronduit geweldig te noemen. U kunt kiezen uit een skipas voor het hele skigebied van Paradiski of alleen voor het gebied van La Plagne.

Boek direct uw wintersport in Plagne Centre bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Plagne Centre winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

0 accommodaties met in totaal 0 reismogelijkheden
Er zijn geen reizen gevonden, zoek opnieuw of verwijder een zoekopdracht.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


08:59:14 | 2,41 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch