Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Peisey Nancroix

Wintersport Peisey Nancroix

De samengevoegde dorpjes Peisey en Vallandry bevinden zich in het hart van Paradiski, goed voor 425 kilometer skiplezier. Strategisch gezien is dit skioord op 1600 meter hoogte dan ook ideaal gelegen voor uw wintersport in Peisey Nancroix. Binnen enkele minuten kunnen wintersporters profiteren door te skiën of snowboarden op zowel de pistes van Les Arcs als die van La Plagne. Bovendien is de vallei voor een groot deel opgenomen in het Nationale Park de la Vanoise en vormt een idyllisch decor voor de aldaar aanwezige langlaufloipes.

Ondanks deze natuurlijke rijkdommen, heeft Peisey-Vallandry haar kleinschalige en gemoedelijke karakter behouden en zich weten te ontpoppen als een familiedorp bij uitstek met verschillende appartementen, chalets en hotels. Met een keur aan kinderfaciliteiten en kindvriendelijke accommodaties, veelal aan de voet van de pistes heeft dit skioord een eigen plaats verworven tussen de grote buren. Wintersport in Peisey Nancroix biedt u een goed uitgerust gebied met eigen karakter.

Het eigen skigebied gaat naadloos over in dat van Les Arcs maar karakteriseert zich door een groot aanbod van pistes door de bossen. Vanaf Peisey stappen skiërs in of uit de Vanoise Express, de kabelbaan die sinds december 2003 het skigebied van Les Arcs linkt met dat van La Plagne. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke vergroting van het skiliftennetwerk. Aangevuld met de handsfree skipas leidt dit tot een snel en efficiënt vervoer door het gebied.

Boek direct uw wintersport in Peisey Nancroix bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Peisey Nancroix winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 493 reismogelijkheden
resultaat 1
Peisey Nancroix Appartementen L'Arollaie***
Deze residence is gebouwd in chalet stijl met prachtig uitzicht over de vallei en de Bellecôte gletsjer aan de andere kant van het dal.
Bezetting: 2 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
14 april 2018
vanaf €
beoordeling
8.1

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Peisey Nancroix ›

19:03:44 | 2,41 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch