Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Les Coches

Wintersport Les Coches

U droomt ervan het skigebied van la Grande Plagne te ontdekken en uw vakantie door te brengen in een traditioneel Savoyaards dorp? Dan biedt wintersport in Les Coches een grandioze omgeving en een gezellige sfeer; in een uitzonderlijk skigebied.

Les Coches ligt onder aan een schitterende piste, bereikbaar na een tocht door het bos. Wintersport in Les Coches biedt u een aantal leuke terrasjes rond het besneeuwde dorpspleintje waar zich ook de kinderclub (van de ESF) bevindt en precies daar waar de liften uitkomen dus een verzamelpunt voor families en vrienden.

De kinderclub van Montchavin–Les Coches staat zeer hoog aangeschreven, vraag ons om meer informatie! Voordat u het grote skigebied van La Plagne gaat verkennen, loopt u dan eerst eens door het autovrije centrum van Montchavin & Les Coches. Veel tijd hoeft het u niet te kosten het is niet zo groot. Geniet van de charme van het lieflijke dorpje Montchavin vol met kleine, steile straatjes, de oude toegangspoort en de prachtig gerenoveerde, tot woonhuizen omgetoverde boerenschuren. Met de cabinelift bent u in no-time weer vanaf Les Coches (1450 meter) naar de toppen van het skigebied, waar de appartementen, hotels en chalets wachten. Terug van uw ontdekkingstocht door Montchavin-Les Coches? Dan mag u gaan skiën, skiën en nog eens skiën!

Boek direct uw wintersport in Les Coches bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Les Coches winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

2 accommodaties met in totaal 937 reismogelijkheden
resultaat 2
Les Coches Appartementen GSI LC***
Eenvoudige en studio's en appartementen verspreid gelegen over de diverse wijken van Les Coches.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
14 april 2018
vanaf €
beoordeling
7.1

kies links een verfijning
Les Coches Appartementen Le Chalet de Montchavin***
Le Chalet Montchavin ligt in Bellentre, op 150 meter van het centrum, slechts 100 meter van de skiliften. Het biedt een fitnessruimte, een sauna, appartementen en studio's.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
14 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Les Coches ›

19:15:21 | 2,49 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch