Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Le Grand Bornand

Wintersport Le Grand Bornand

Le Grand-Bornand Village ligt op een hoogte van 1000 meter, heeft verschillende appartementen, chalets en hotels en heeft een gezellige dorpskern met winkeltjes en een plein. Zes kilometer verder op gelegen is Le Grand-Bornand Chinaillon (1300 meter) waarvan de oudste delen uit de 17e eeuw stammen.

Le Grand Bornand is onderscheiden met het label Famille Plus, hetgeen aangeeft dat de kleine skischolen erg goed op de behoeften van kleine kinderen zijn afgestemd. Wintersport in Le Grand-Bornard is bij uitstek geschikt om het hele gezin te leren skiën door zijn vele groene en blauwe pistes. Daarnaast biedt wintersport in le Grand Bornand u een unieke omgeving met vele wandelmogelijkheden en waar u kunt schaatsen, paardrijden en zwemmen.

Boek direct uw wintersport in Le Grand-Bornand bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Grand Bornand winter 2016 2017 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 489 reismogelijkheden
resultaat 1
Le Grand Bornand Appartementen Village de Lessy****
Deze vrijwel nieuwe, zeer luxe residence in le Grand Bornand-Chinaillon ligt tegenover de pistes en biedt een mooi uitzicht op de vallei en het skigebied. Het geheel is opgetrokken in traditionele stijl en herbergt royale appartementen.
Bezetting: 2 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies
20 januari 2018
vanaf €
beoordeling
8.6

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


14:15:39 | 2,36 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch