Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
St. Martin de Belleville

Wintersport St. Martin de Belleville

Wintersport in St. Martin de Belleville is skiën in het grootste skigebied ter wereld.

Voor degenen die gehecht zijn aan het dorpskarakter en toch willen skiën in het grootste skigebied ter wereld is wintersport in Saint Martin de Belleville de ideale bestemming. Het prachtige dorp is rijk aan vele tradities en een opmerkelijk erfgoed uit de Barok. Het heeft alle charme van een bergdorp met appartementen, chalets en hotels met een eeuwenoude geschiedenis. In Saint Martin vindt u rust en bent u omgeven door een bosrijke omgeving, tevens ideaal voor de sportieve wandelaars.

Het dorp is op 1450 meter hoogte in het skigebied Les Trois Vallées met een directe toegang tot de skipistes van Les Menuires of Méribel en van daaruit tot Val Thorens of Courchevel. Dankzij de sneeuwkanonnen is afdalen tot ver in het seizoen mogelijk. Het dorp is zeer geschikt voor gezinnen, er is o.a. een skischool met kinderopvang. Vanuit Saint Martin kunt u mooi wandelen langs diverse authentieke gehuchtjes en rustieke omgevingen. Culinaire tip: Restaurant La Voute zal met zijn typische Franse keuken goed in smaak vallen. Wilt u op sterren niveau dineren, dan kunt terecht in St. Marcel (op 5 minuten rijafstand van Saint Martin) in het fameuse 2 sterren restaurant La Boitte

Boek direct uw wintersport in Saint Martin de Belleville bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie. Wilt u meer informatie over deze bestemming, bel ons dan gerust. Wij kennen Saint Martin op ons duimpje!
lees meer
verberg


Wintersport St. Martin de Belleville winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 2405 reismogelijkheden
resultaat 1
St. Martin de Belleville Appartementen des Belleville**
Eenvoudige studio’s en appartementen met een steeds afwisselende inrichting verspreid over het dorp. Naast deze standaard ingerichte appartementen, bieden wij tevens luxere chalets en ruime appartementen in Saint Martin de Belleville aan. Vraag ons naar de mogelijkheden en de uitgebreide informatie.
Bezetting: 1 t/m 12 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
21 april 2018
vanaf €
beoordeling
8.0

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
St. Martin de Belleville ›

19:11:00 | 2,52 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch