Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
St. Jean d'Arves

Wintersport St. Jean d'Arves

St. Jean d'Arves is een van de gezelligste dorpjes in het skigebied Le (Super) Grand Large en maakt tevens onderdeel uit van het grote skigebied Les Sybelles, waardoor wintersport in St. Jean d'Arves bijzonder is.

St. Jean d’Arves is een typisch authentiek bergdorp gelegen in de Mauriënne vallei. Zowel sportievelingen als levensgenieters komen er graag. Het is een authentiek maar dynamisch dorpje. Met ruim 20 kleine ‘wijkjes’ is St. Jean d’Arves een uitgestrekt dorp. Skiërs kunnen het beste in het wijkje La Chal zitten, van daaruit vertrekt de stoeltjeslift die aansluiting geeft aan het skigebied van Le Corbier. In deze (wintersport)wijk zijn enkele restaurants, barretjes, een Ierse pub, een supermarkt, bakker en verschillende skishops te vinden. Er is geen uitbundige après-ski, maar 's avonds worden er wel diverse activiteiten georganiseerd, zoals avondskiën, hondensledetochten en fakkeltochten.

Wintersport in St. Jean d'Arves is een echte aanrader voor wintersporters die geen behoefte hebben aan veel après-ski, maar wel veel willen skiën en snowboarden en genieten van een comfortabel verblijf. U kunt eigenlijk niet naar St. Jean d’Arves gaan zonder ook een wandeling door dit prachtige bergdorp te maken. Oude verlaten boerderijen staan naast opgeknapte appartementen, chalets en hotels.

Boek direct uw wintersport in St. Jean d'Arves bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport St. Jean d'Arves winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

2 accommodaties met in totaal 1189 reismogelijkheden
resultaat 2
St. Jean d'Arves Appartementen Fontaine du Roi***
Résidence La Fontaine du Roi beschikt over 8 traditionele houten chalets, elk met 10 tot 15 appartementen voor 4 tot 12 personen.
Bezetting: 1 t/m 12 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
24 maart 2018
vanaf €
beoordeling
7.8

kies links een verfijning
St. Jean d'Arves Chalets de la Fontaine***
Deze chalets liggen op loopafstand van de piste en het centrum van St. Jean d' Arves.
Bezetting: 2 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
07 april 2018
vanaf €
beoordeling
7.9

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
St. Jean d'Arves ›

Populair Chalet

Open fotoboek
Open fotoboek
St. Jean d'Arves ›

19:04:57 | 2,3 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch