Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Le Corbier

Wintersport Le Corbier

Tijdens uw wintersport in Le Corbier is er van alles te beleven, zowel overdag als 's avonds. Le Corbier is een modern opgezet skioord rondom skiliften met verschillende appartementen, chalets en hotels. Vanuit Le Corbier heb je een prachtig uitzicht over de "Arvan" vallei en de "Vanoise" gletsjers.

De pistes zijn ideaal om te skiën of snowboarden, zowel voor beginners als cracks. De freestylers kunnen hun hart ophalen in het snowpark van Le Corbier. Wintersport in Le Corbier biedt u sneeuwzekerheid, er zijn sneeuwkanonnen aanwezig zodat goede sneeuwcondities gewaarborgd blijven.

Prima restaurantjes en een mooi winkelcentrum maken het gebied extra gezellig, maar de après-ski barretjes maken het geheel compleet. Vanaf de terrasjes in het dalstation heb je mooi uitzicht over de piste. Le Corbier is een autovrij dorp en is lopend goed bereikbaar omdat vrijwel alle gebouwen met elkaar verbonden zijn door een galerij. Naast de vele restaurants heeft Le Corbier ook diverse discotheken en bars waar tot diep in de nacht gefeest kan worden.

Boek direct uw wintersport in Le Corbier bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Le Corbier winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 376 reismogelijkheden
resultaat 1
Le Corbier Appartementen Alpages du Corbier***
Résidence Les Alpages du Corbier bestaat uit 3 chaletachtige gebouwen, vlak bij elkaar gelegen.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
07 april 2018
vanaf €
beoordeling
7.9

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement


19:08:05 | 2,7 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch