Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Les Gets

Wintersport Les Gets

Vanwege de noord/noordwestelijke ligging kunt u tijdens uw wintersport in Les Gets tot laat in het seizoen uitstekend skiën.
Les Gets is een authentiek bergdorpje, gelegen op 1172 meter in het superskigebied Les Portes du Soleil. Het is een sfeervolle wintersportplaats met een gezellig sneeuwplein waarvandaan de liften vertrekken, o.a. richting Morzine. Deze pistes zijn gevarieerd en voor elk niveau skiër en snowboarder. Bij Mont Chéry, aan de andere kant van het dorp, ligt een snowpark en een aantal pittige rode en zwarte afdalingen. Rondom het sneeuwplein en in het centrum van Les Gets bevinden zich diverse winkels en een behoorlijk aantal gezellige restaurants en bars. Voor een nog uitgebreider uitgaansleven kunt u ook naar het nabij gelegen Morzine. In Les Gets vindt u verschillende appartementen, chalets en hotels. Wintersport in Les Gets is tot slot ook voor wandelaars en langlaufers een aantrekkelijke bestemming!

Boek direct uw wintersport in Les Gets bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Les Gets winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 352 reismogelijkheden
resultaat 1
Les Gets Appartementen Les Fermes Emiguy****
Les Fermes Emiguy is een nieuwe luxe accommodatie gebouwd in het gezellige Les Gets.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
06 januari 2018
vanaf €
beoordeling
7.8

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


01:55:27 | 2,28 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch