Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Avoriaz

Wintersport Avoriaz

Aan de Franse zijde van Les Portes du Soleil vindt u Avoriaz. Wintersport in Avoriaz is fantastisch, Avoriaz is een bestemming met appartementen, chalets en hotels op de piste, zodat u gelijk het skigebied in kunt skiën of snowboarden.

Avoriaz heeft door haar centrale ligging in het skigebied van Les Portes du Soleil een streepje voor op alle andere plaatsen in dit skigebied. De bijzondere architectuur en de goed georganiseerde activiteiten maken dit skidorp eveneens aantrekkelijk.

Het autovrije winterdorp, waar zelfs in het centrum een kleine lift ervoor zorgt dat de weg naar de winkels of de disco snel kan worden afgelegd, staat in de avonduren in het teken van gezelligheid. Après-skiën is in het sportieve Avoriaz een bekend fenomeen. Indien u voor uw wintersport in Avoriaz met de auto afreist kunt u parkeren op het terrein van de Télépherique d’Avoriaz in Les Prodains, vandaar is het slechts een korte ‘rit’ omhoog. Bij de entree van het dorp zijn ook diverse parkeergarages. Het vervoer naar uw appartement, chalet of hotel gaat verder per arrenslee.

Het wintersportdorp Avoriaz beschikt over het gloednieuwe, ecovriendelijke waterparadijs Aquariaz. Dit unieke, hoogst gelegen indoor zwemparadijs in zijn soort beschikt over een oppervlakte van maar liefst 2400 m2. Het zwemparadijs biedt voor ieder wat wils. Zo vindt u er onder andere een grote waterval, een wildstromende rivier, een halfpipe-glijbaan, een kinderbadje met waterboom, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel, een Water Playhouse en een verwarmde openluchtspa met op de achtergrond de prachtige vallei en de skipistes van Avoriaz.

Boek direct uw wintersport in Avoriaz bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Avoriaz winter 2016 2017 | Skien in Frankrijk

4 accommodaties met in totaal 1240 reismogelijkheden
resultaat 4
Avoriaz Appartementen L'Amara****
Appartementen l'Amara zijn gelegen in de wijk La Falaise. Vanuit deze luxe appartementen van 4 tot 8 personen heeft u vrijwel direct toegang tot de piste. Résidence premium L’Amara - bestaande uit het hoofdgebouw Surya en de appartementengebouwen Amenda, Chandra, Dharma, Prana en Sveta - ligt direct aan de piste en grenst aan de wijk La Falaise, bovenin in dit ski-in / ski-out dorp. Het centrum van Avoriaz bevindt zich op loopafstand (400m), u kunt in een mum van tijd aanschuiven in één van de knusse restaurants of een drankje op een gezellig terrasje. U boekt uw verblijf in Résidence premium L’Amara in Avoriaz op basis van logies.
Bezetting: 2 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
15 april 2017
vanaf €
beoordeling
7.8

kies links een verfijning
Avoriaz Appartementen Electra****
Nieuwe 4 sterren résidence gelegen in de wijk Crozats, aan de piste.
Bezetting: 2 t/m 7 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
08 april 2017
vanaf €
beoordeling
6.4

kies links een verfijning
Avoriaz Appartementen Atria-Crozats***
Nieuwe 3 sterren résidence gelegen in de wijk Crozats, aan de piste. Résidence Atria-Les Crozats bestaat uit 4 gebouwen Atria, Altaïr, Alhéna en Électra, die een prachtig panoramazicht hebben op het bergmassief.
Bezetting: 2 t/m 7 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
08 april 2017
vanaf €
beoordeling
8.6

kies links een verfijning
Avoriaz Appartementen Hauts Forts**
Diverse particuliere studio’s en appartementen, gelegen in diverse wijken van Avoriaz.
Bezetting: 1 t/m 7 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
15 april 2017
vanaf €
beoordeling
7.4

kies links een verfijning
resultaat 4

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Avoriaz ›

14:16:02 | 2,56 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch