Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Avoriaz

Wintersport Avoriaz

Aan de Franse zijde van Les Portes du Soleil vindt u Avoriaz. Wintersport in Avoriaz is fantastisch, Avoriaz is een bestemming met appartementen, chalets en hotels op de piste, zodat u gelijk het skigebied in kunt skiën of snowboarden.

Avoriaz heeft door haar centrale ligging in het skigebied van Les Portes du Soleil een streepje voor op alle andere plaatsen in dit skigebied. De bijzondere architectuur en de goed georganiseerde activiteiten maken dit skidorp eveneens aantrekkelijk.

Het autovrije winterdorp, waar zelfs in het centrum een kleine lift ervoor zorgt dat de weg naar de winkels of de disco snel kan worden afgelegd, staat in de avonduren in het teken van gezelligheid. Après-skiën is in het sportieve Avoriaz een bekend fenomeen. Indien u voor uw wintersport in Avoriaz met de auto afreist kunt u parkeren op het terrein van de Télépherique d’Avoriaz in Les Prodains, vandaar is het slechts een korte ‘rit’ omhoog. Bij de entree van het dorp zijn ook diverse parkeergarages. Het vervoer naar uw appartement, chalet of hotel gaat verder per arrenslee.

Het wintersportdorp Avoriaz beschikt over het gloednieuwe, ecovriendelijke waterparadijs Aquariaz. Dit unieke, hoogst gelegen indoor zwemparadijs in zijn soort beschikt over een oppervlakte van maar liefst 2400 m2. Het zwemparadijs biedt voor ieder wat wils. Zo vindt u er onder andere een grote waterval, een wildstromende rivier, een halfpipe-glijbaan, een kinderbadje met waterboom, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel, een Water Playhouse en een verwarmde openluchtspa met op de achtergrond de prachtige vallei en de skipistes van Avoriaz.

Boek direct uw wintersport in Avoriaz bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Avoriaz winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

0 accommodaties met in totaal 0 reismogelijkheden
Er zijn geen reizen gevonden, zoek opnieuw of verwijder een zoekopdracht.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


08:59:37 | 4,6 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch