Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Les Deux Alpes

Wintersport Les Deux Alpes

Wintersport in Les Deux Alpes is het gehele jaar mogelijk. Dankzij de gletsjer in het gebied kunt u het hele jaar skiën of snowboarden.

Het skigebied van Les Deux Alpes is door de grote variëteit geschikt voor elk niveau wintersporter. Ook off-piste liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Voor vergevorderden is er de mogelijkheid om aan de achterkant van de gletsjer sensationele afdalingen richting La Grave te maken. Dankzij de vele blauwe en groene pistes rondom Les Deux Alpes en de aanwezigheid van een sneeuwtuin is het ook een zeer kindvriendelijk gebied.

Wintersport in Les Deux Alpes staat bekend om actie en sneeuwsporten; het goed uitgeruste snowpark is hiervan het bewijs. Onder het dorp en bij Venosc zijn er diverse langlaufmogelijkheden in een bosrijk gebied. Het dorp van Les Deux Alpes biedt u verschillende overnachtingsmogelijkheden in o.a. appartementen, chalets en hotels.

Boek direct uw wintersport in Les Deux Alpes bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport 2 Alpes, winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

0 accommodaties met in totaal 0 reismogelijkheden
Er zijn geen reizen gevonden, zoek opnieuw of verwijder een zoekopdracht.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


19:19:14 | 2,48 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch