Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Flaine

Wintersport Flaine

Flaine is het belangrijkste dorp in het uitgestrekte skigebied Le Grand Massif, op slechts een uurtje afstand van Genève. Flaine is één van de dichtst bij Nederland gelegen wintersportbestemmingen van de Franse Alpen.

In het hart van het skigebied Le Grand Massif ligt Flaine op 1600 meter hoogte. Het dorp ligt in een kom waarop vele pistes uitkomen waar u geweldig kunt skiën of snowboarden en is ontworpen door de beroemde stedenbouwkundige Marcel Breuer.

Wintersport in Flaine is kindvriendelijk, het is een geheel autovrij dorp dat bestaat uit drie verschillende wijken Flaine Foret, Flaine Forum en Flaine Front de Neige die met elkaar verbonden worden door enkele openbare liftjes. Ongeveer 2 kilometer voor Flaine ligt de wijk Hameau de Flaine die in een geheel andere sfeervolle stijl is gebouwd en waar zich 65 in Noorse stijl gebouwde chalets bevinden. Naast perfecte skimogelijkheden vindt u tijdens uw wintersport in Flaine ook diverse gezellige terrasjes en après-skibars.

U kunt verschillende appartementen, chalets of hotels boeken in Flaine. Daarnaast biedt Flaine enkele winkels, sportshops en een paar gezellige restaurants. In het Top Form fitnesscentrum zijn sauna’s, een verwarmd zwembad, een schaatsbaan, een indoorklimmuur en een paragliding-school te vinden.

Boek direct uw wintersport in Flaine bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Flaine winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

2 accommodaties met in totaal 394 reismogelijkheden
resultaat 2
Flaine Appartementen Les Terrasses d'Helios*****
Les Terrasses d'Hélios is gelegen in het autovrije Flaine Montsoleil aan de voet de pistes.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
06 januari 2018
vanaf €
beoordeling
7.8

kies links een verfijning
Flaine Appartementen La Fôret***
U vindt de résidence La Foret in het bosrijke gedeelte van Flaine. Eenvoudige maar keurig ingerichte studio's en appartementen.
Bezetting: 2 t/m 7 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
14 april 2018
vanaf €
beoordeling
7.5

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement


19:01:34 | 2,51 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch