Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
La Norma

Wintersport La Norma

Het skigebied van La Norma bestaat uit zo’n 65 kilometer aan pistes die een gevarieerd aanbod bieden voor zowel beginners als gevorderde skiërs. Met een liftpasuitbreiding (ter plaatse aan te schaffen) kunt u ook skiën in Aussois of Valfréjus. In totaal heeft u dan de beschikking over 115 kilometer piste.

La Norma ligt op 1350 meter en is vernoemd naar de 2917 meter hoge berg La Norma. Het is een gezellig dorpje met een autovrij centrum en het is zeer kindvriendelijk, dankzij de overzichtelijkheid van het dorpje. De appartementen, chalets en hotels zijn gebouwd van hout en liggen in de buurt van het sneeuwplein. Ook de diverse winkels, sfeervolle restaurants en terrasjes liggen rondom het zonnige sneeuwplein. Er heerst daardoor zowel overdag als 's avonds een gezellige drukte in het centrum.

Wintersport in La Norma biedt u dankzij de kleinschaligheid van het dorp en het vriendelijke skigebied is dit een familiebestemming bij uitstek. Voor kinderen wordt bovendien veel animatie aangeboden en er zijn diverse kinderclubs voor kinderen vanaf 3 maanden tot basisschoolleeftijd.

Boek direct uw wintersport in La Norma bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport La Norma winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

0 accommodaties met in totaal 0 reismogelijkheden
Er zijn geen reizen gevonden, zoek opnieuw of verwijder een zoekopdracht.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


08:58:18 | 2,27 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch