Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Oz en Oisans

Wintersport Oz en Oisans

Oz en Oisans maakt deel uit van skigebied Les Grandes Rousses, waar ook Alpe d'Huez bij hoort. Via 2 cabineliften 'klimt' u naar 2100 m hoogte en bent u in het hart van het skigebied. De groene, brede pistes in het skigebied van Oz zelf zijn vooral geschikt voor beginners.

Wintersport in Oz en Oisans is fantastisch, Oz en Oisans is autovrij en heeft een klein centrum met diverse restaurants en bars, supermarkt, sportshops, een bioscoop, een klimhal en niet vergeten goede en snelle skiliften.

Iedere zaterdag geeft het Office de Tourisme een gratis borrel en presenteert dan de activiteiten die voor die week gepland staan, zoals sneeuwschoenwandelingen. U kunt na het skiën ook van de schaatsbaan gebruik maken, de baan is 2x per week ’s avonds verlicht. Wintersport in Oz en Oisans is uitermate geschikt voor families met kinderen die kiezen voor rust met de voordelen van een modern en overzichtelijk skigebied. Er is kinderopvang vanaf 6 maanden en een kinderskischool vanaf 4 jaar.

Een supersnelle en moderne gondel zorgt voor de verbinding met hoger gelegen pistes van het skigebied Alpe d'Huez. Dit heerlijke dorpje is ideaal gelegen (op 1350m) ten opzichte van het fantastische ,,Super’’ Alpe d’Huez skigebied (100% sneeuwzeker) met 82 liften en meer dan 220km pisten van 1250m tot 3330m (waarvan een van de mooiste, 16km lange afdalingen in de Alpen mogelijk is). 2 Gondels (Alpette en Poutran) zorgen voor een snelle verbinding direct in het hart van het skigebied. Ook niet-skiërs kunnen hier gebruik van maken (tegen betaling) en tussen de middag bij /met hun familie of vrienden afspreken en gezamenlijk lunchen. ’s Avonds op de ski weer afdalen tot vlakbij u appartement, hotel of chalet. Oefensleeplift aanwezig. In Oz station is verder een ski/snowboard school, kinderskischool (va.4 jr), kindercrèche, 30 km hoogte-loipen op 2000 meter, fakkelafdalingen en nachtskiën.

Boek direct uw wintersport in Oz en Oisans bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Oz en Oisans winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 517 reismogelijkheden
resultaat 1
Oz en Oisans Chalet des Neiges****
Deze luxe chaletappartementen van 4 tot 16 personen zijn gebouwd op de piste en bieden een combinatie van luxe en perfecte ligging!
Bezetting: 2 t/m 16 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
14 april 2018
vanaf €
beoordeling
8.4

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Chalet

Open fotoboek
Open fotoboek
Oz en Oisans ›

19:10:38 | 2,29 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch