Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Valmorel

Wintersport Valmorel

Valmorel is een mooi dorpje, modern maar sfeervol en met een gemoedelijke uitstraling. Alle appartementen, chalets en hotels zijn in chaletstijl gebouwd en liggen aan de pistes.
De vele skiliften (54) in het zeer gezinsvriendelijke Grand Domaine, waarin zich behalve Valmorel ook St François Longchamp bevindt, ontsluiten een 160 km groot skigebied met zeer goede voorzieningen. Tijdens uw wintersport in Valmorel staat het moderne liftennet borg voor een vakantie zonder lange wachttijden en ook skiën buiten de piste behoort er tot de gewoonste zaak van de wereld.

Tussen 1400 en 2550 meter vindt u bosrijke hellingen, glooiende afdalingen en maagdelijke pistes op de toppen. Wintersport in Valmorel is ook geschikt voor snowboarders, zij vinden er een halfpipe en 195 sneeuwkanonnen zorgen altijd voor een optimale sneeuwlaag. De mogelijkheden voor langlaufers zijn er beperkt; zij vinden er ca. 20 km loipen.

Boek direct uw wintersport in Valmorel bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Valmorel winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 208 reismogelijkheden
resultaat 1
Valmorel Appartementen Athamante & Valériane***
Dit complex bestaat uit twee naast elkaar gelegen résidences. De appartementen zijn compleet en comfortabel ingericht en door de frisse, moderne uitstraling behoren deze tot de betere accommodaties van het dorp.
Bezetting: 2 t/m 9 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
07 april 2018
vanaf €
beoordeling
7.8

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement


19:12:26 | 2,29 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch