Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Valloire

Wintersport Valloire

Wintersport in Valloire is uitermate geschikt voor elk niveau skiër en snowboarder. Recentelijk is er een aantal voorzieningen getroffen die de aansluitingen tussen de skigebieden sterk hebben verbeterd. Aan de Valmeinier-zijde ligt een groot aantal groene, blauwe en rode pistes. Deze zijn glooiend en breed, ideaal voor beginnende en lichtgevorderde wintersporters.

Wintersport in Valloire biedt u volop mogelijkheden. Samen met Valmeinier vormt Valloire één skisportgebied met ruim 150 km aan geprepareerde pistes. Er zijn onlangs een aantal nieuwe verbindingen gerealiseerd waardoor de gebieden van Valmeinier en Valloire beter op elkaar aansluiten. Het gebied rond Valmeinier 1800 is dankzij de vele groene en blauwe pistes vooral geschikt voor de beginnende skiër of snowboarder. (Ver)gevorderden kunnen mooie tochten maken naar Valloire. Hier vandaan starten diverse liften, waaronder de 8-persoons cabinelift Crêt de la Brive, die u in het centrum van dit sneeuwzekere gebied brengt. Vanaf hier kunt u vervolgens alle kanten op om te skiën of te snowboarden.

Er zijn diverse bergrestaurants met een heerlijk zonneterras. Met de nieuwe blauwe afdaling vanaf de top van Le Grand Plateau is Valmeinier 1800 eenvoudig en snel te bereiken. Valloire als skidorp biedt u voldoende appartementen, chalets of hotels om in te verblijven.

Boek direct uw wintersport in Valloire bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport in Valloire winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

2 accommodaties met in totaal 262 reismogelijkheden
resultaat 2
Valloire Chalet Alpenroc****
Chalet Alpenroc is een prachtig chalet en biedt onderdak aan 10 personen.
Bezetting: 4 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
07 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Valloire Appartementen Chalets du Galibier****
De résidence ligt direct aan de piste op 1 kilometer afstand van het centrum van Valloire.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
06 januari 2018
vanaf €
beoordeling
7.8

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Chalet

Open fotoboek
Open fotoboek
Valloire ›

19:08:49 | 2,28 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch