Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Megeve

Wintersport Megeve

Wintersport in Megève is wintersport in een van de belangrijkste wintersportplaats in de Haute Savoie, naast Chamonix. Megève is een prachtig, charmant dorp met verschillende appartementen, chalets en hotels.
Tijdens uw wintersport in Megève ziet u de beroemde charme van het dorp, dit brengt zijn bezoekers iedere keer opnieuw in verrukking. Als u een wandeling door de nauwe straatjes rondom het centrale marktplein met zijn groene, koperen toren van de kerk maakt zult u verbaasd staan. Overdag is Megève autovrij en heeft een mooi en zeer gezellig centrum met meer dan 200 winkeltjes, vele restaurants en diverse cafeetjes en bars voor vertier tot in de kleine uurtjes. Of bezoek een van de jazzclubs, pianobars of discotheken. Maar u kunt ook uw geluk beproeven in het casino van Megève!
Er wordt ook naast het skiën veel georganiseerd, zoals paragliding, arrenslede-, crosscountry- en sneeuwscootertochten, met aansluitend een gezellige maaltijd in een hooggelegen berghut. In het grote sport- en congrescentrum kan worden geschaatst, getennist, gezwommen, er is een trampoline, een curlingbaan, een fitnesszaal, maar u kunt ook les krijgen in de klimsport of gewoon een verkwikkende sauna nemen. Een wandeling op en van de vele wandelpaden (50 km) behoort ook tot de mogelijkheden.

Boek direct uw wintersport in Megève bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Megeve winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

1 accommodatie met in totaal 360 reismogelijkheden
resultaat 1
Megeve Appartementen Lune Argent***
Deze 3 sterren residence is gelegen net buiten Megeve.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement


01:55:09 | 2,67 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch