Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Val d'Isère

Wintersport Val d'Isère

Val d’Isère is een traditioneel dorp van allure en tegelijkertijd een wereldberoemd wintersportcentrum. Een historisch dorp dat al eeuwen geschiedenis maakt, maar ook een schitterend natuur- en skigebied om te skiën of te snowboarden, het gebied Espace Killy. Dorp en skigebied vormen een evenwichtig geheel.

Wintersport in Val d'Isere is een gigantisch paradijs voor de skiër in een omgeving die de schoonheid van vroeger heeft weten te bewaren. Aan het einde van het dal de verstilde bergen die weerspiegelen in de bron van de Isère.

Val d' Isère is een hooggelegen wintersportdorp dat werkelijk niet in een hokje te stoppen valt: het is altijd een echt dorp gebleven. Maar tegelijkertijd is het een van de meest afwisselende skigebieden van de hele wereld. Een wintersport in Val d’Isère trekt een chique maar sportief publiek. Dit karakter wordt door het dorp beschermd en in stand gehouden.

Vier dorpjes, verspreid gelegen in het dal, vormen samen Val d’Isère. Van beneden naar boven in het dal zijn dit La Daille, de dorpskern van Val d’ Isère, Le Laisinant en Le Fornet. La Daille ligt op ca. 600 meter van het centrum, er rijden voortdurend pendelbussen. In de wijk La Daille heeft u een uitstekende instap in het skigebied. De oude dorpen (Le Laisinant en Le Fornet) tonen de diversiteit van het oude, robuuste bergleven. In het centrum vindt u ook nog veel van deze oude bouw. Hout en leisteen zijn gebruikt voor de aankleding van de oude gebouwen, ze zijn omgetoverd tot schitterende appartementen en chalets. Veel hedendaagse, moderne hotels zijn gelegen rondom de charmante en autovrije dorpskern. Het gedeelte waar het recentst is gebouwd is gelegen ten hoogte van het dorpscentrum, aan de kant waar het skigebied zich uitstrekt. In dit gedeelte vind u de wijken Legettaz, Le Joseray en Le Chatelard, deze wijken zijn praktisch op de piste gebouwd.

Boek direct uw wintersport in Val d'Isere bij Skiën in Frankrijk. Selecteer het appartement, hotel of chalet van uw keuze voor uitgebreide informatie.
lees meer
verberg


Wintersport Val d'Isere winter 2017 2018 | Skien in Frankrijk

3 accommodaties met in totaal 867 reismogelijkheden
resultaat 3
Val d'Isère Chalet Skadi*****
Het luxe 5 sterren chalet Skadi ligt aan de hoofdweg van Val d'Isère, op loopafstand van centrum en skiliften.
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Val d'Isère Appartementen Eureka Val***
Comfortabele appartementen in de wijk La Legettaz aan de piste en vlakbij de cabinelift Solaise met ski-in, ski-out mogeijkheden.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies + Liftpas
02 december 2017
vanaf €
beoordeling
8.4

kies links een verfijning
Val d'Isère Appartementen Chalets du Jardin Alpin****
Deze uitstekende appartementen liggen op de piste op ca. 800m van het centrum. De prijs/kwaliteit met liftpas van het skigebied Espace Killy inclusief is de beste van Val d'Isère!
Bezetting: 2 t/m 12 pers.
09 december 2017
vanaf €
beoordeling
7.6

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Val d'Isère ›

19:10:16 | 2,72 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch