Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT

Over SkieninFrankrijk

Over SkieninFrankrijk

De organisatie

In 1978 werden door ons de eerste voorbereidingen getroffen voor wintersport in Frankrijk. Daarmee waren wij de eerste Nederlandse touroperator die skireizen naar Frankrijk organiseerde.

SkieninFrankrijk
Nu, na ruim 30 jaar, zijn we dé specialist in de Franse Alpen. Met nog steeds een vleugje pioniersgevoel. Ieder jaar vinden wij voor u weer die ene verrassende bestemming. Wij begeleiden u naar dat unieke stukje Alpen dat u zelf misschien niet had gekozen, maar waar uw verwachtingen ruimschoots worden overtroffen. Bij SkieninFrankrijk treft u een hecht team specialisten aan die persoonlijk de bestemmingen ontdekken, selecteren en afstemmen op uw wensen.

De volgende collecties horen ook bij ons bedrijf:

Skien in Canada
Omdat Canada zoveel moois te bieden heeft vindt u in de collectie van SkieninCanada diverse skisafari’s. Een skisafari is een rondreis waarin u meerdere skigebieden kunt ontdekken in één vakantie. U kunt bijvoorbeeld de bekende gebieden bezoeken maar ook dat kleine skigebied ontdekken waar de Canadezen zelf het liefst skiën. Bezoek SkieninCanada

Skien in Amerika
Skiën op de vier bergen rondom Aspen, off piste snowboarden in Steamboat of heliskiën in Telluride... Wij willen er voor zorgen dat u de droomvakantie van uw leven heeft! De droge poedersneeuw, geen wachtrijen bij de skiliften en de fantastische panorama uitzichten boven op de berg zorgen voor de ultieme ski-ervaring. Bezoek SkieninAmerika

Ski Exclusief
SkiExclusief is een collectie van absolute top accommodaties in de allerbeste skigebieden ter wereld. U vindt zorgvuldig geselecteerde hotels en lodges die na een zeer strenge selectie onze voorkeur hebben gekregen. Enkele skigebieden in deze collectie zijn: Whistler, Aspen, Cortina d’Ampezzo, Kitzbuhel, Lech, Zermatt, Gstaad, St. Moritz, Courchevel en Chamonix. Bezoek SkiExclusief

Voor al onze programma’s geldt dat we de onbetwiste specialist willen zijn. We proberen ons specialisme continue te verbeteren door vaak de skigebieden te bezoeken en de accommodaties te controleren. We plaatsen ons in uw (ski)schoenen en nemen regelmatig een kijkje in de skigebieden, alle specialisten reizen diverse keren per seizoen naar de bergen. Door zelf onze relaties te bezoeken en in de locale bar een glaasje met ze te drinken proberen we steeds alert te zijn op de nieuwe dingen.

Wij kijken iedere zomer weer reikhalzend uit naar de eerste sneeuw en hopen dat u ons uitdaagt een fantastische wintersport voor u te regelen. Neem op uw gemak een kijkje op onze website. Het kan best zijn dat uw ideale bestemming (nog) niet op onze website staat. Vraag ons ernaar! Wij leveren maatwerk en gaan graag met uw verzoek aan de slag. En met succes, dat vinden niet alleen wij. Dat bewijzen de jaarlijks terugkomende gasten. En dat zijn er steeds meer!

Als u ons belt, dan nemen we ouderwets de tijd om even een praatje met u te maken, want dat vinden we eigenlijk het allerleukst...

Graag tot uw dienst!
Team SkieninFrankrijk

Info
Reisduur en aankomst

Bij de weekreizen, ongeacht de aankomstdag of het aantal nachten, wordt (indien van toepassing) een 6 daagse liftpas inclusief aangeboden. Naast de weekreizen zijn er talloze bestemmingen waar u een flexibel verblijf kunt kiezen. Tenzij uitdrukkelijk vermeld, zijn de reizen op deze website gebaseerd op basis van eigen vervoer. De reissom geldt per persoon of per accommodatie, dit wordt in de tabel aangegeven. In deze kosten zijn alle diensten zoals vermeld inbegrepen, informatie over de kosten die u ter plaatse dient te betalen vindt u ook in de prijstabel.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

SkieninFrankrijk (KvK nr. 17233563) is aangesloten bij SGR met lidmaatschapnummer 3251. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Preferenties en essenties

SkieninFrankrijk voldoet waar mogelijk aan preferenties die bij boeking kenbaar worden gemaakt. Als uw preferentie zo essentieel is dat u alleen boekt als hieraan wordt voldaan, dan noemen wij dat een essentie. Bij een essentie is er sprake van een prijstoeslag.

Accommodatie

U vindt op deze website een korte zakelijke beschrijving van de accommodaties. De beschrijving is bedoeld als voorbeeld en kan afwijken. De accommodaties in eigendom van particulieren worden door deze particulieren volgens eigen smaak ingericht. De Fransen gebruiken vaak geen koffiezetapparaten zoals wij ze kennen, monteren de douchekop niet aan de muur en gebruiken geen douchegordijn. Zij zijn gewend om krapper behuisd te leven, wat vooral opvalt bij maximale bezetting. Wij adviseren u rekening te houden met de hoeveelheid warm water, vaak is er maar een kleine boiler.

Vakantiespreiding

In de prijstabellen verschillen de prijzen per week. De eerste en de laatste weken van het seizoen zijn meestal voordeliger dan het hoogseizoen. De bestemmingen richten hun voorzieningen op de drukste periodes, zodat u voor en na deze periodes minder uitgebreide faciliteiten treft, zoals een beperkte openstelling van winkels en uitgaansmogelijkheden. SkieninFrankrijk is niet aansprakelijk voor onvoorziene zaken op de bestemming. Het hoogseizoen heeft als voordeel dat alles op volle toeren draait, het nadeel is echter de drukte. De voorjaarsvakantie is altijd één van de drukste periodes. Indien u niet gebonden bent aan schoolvakanties, adviseren wij u van uw vakantie te gaan genieten buiten de schoolvakanties.

Borg & eindschoonmaak

Bij aankomst in een appartement of chalet dient u een borg te betalen. Deze varieert per accommodatie. De borg dient u bij voorkeur met een creditcard voldoen. Girobetaalkaarten en contant geld worden niet meer geaccepteerd. De creditcardslip wordt ter plaatse vernietigd of binnen drie weken na vertrek geretourneerd, mits u de accommodatie netjes heeft achtergelaten, laat dus duidelijk uw adresgegevens achter. In de meeste gevallen bent u als gast zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak van de accommodatie. Een aantal appartementen biedt het uitbesteden van de eindschoonmaak als optie of als vaste service. Andere accommodatieverschaffers stellen het uitbesteden van de eindschoonmaak verplicht. In die gevallen wordt u voor uw vertrek geïnformeerd. Als u twijfelt over de afspraken, kunt u ons vragen hoe u de accommodatie na vertrek op dient te leveren.

Uw mening

Als u ons programma of onze reizen kunt helpen verbeteren, horen we dat graag. Als u zaken aantreft die naar uw mening niet in orde zijn, meld dat dan direct bij ons. Wij zullen er alles aan doen om nog tijdens uw verblijf het probleem op te lossen. Als u vindt dat dit niet naar tevredenheid wordt afgehandeld, kunt u schriftelijk een klacht indienen bij SkieninFrankrijk. Uw brief dient uiterlijk 1 maand na afloop van de reis bij ons binnen te zijn.

Reisorganisatie

Als reisorganisator van alle reizen op deze website treedt op: Time Out Tours BV, Scheepswerflaan 163, 4941 GZ Raamsdonksveer, inschrijving KvK 18126095. Copyright 2010 Time Out Tours BV. Niets uit deze publicatie mag worden overgenomen of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Time Out Tours BV. De algemene reisvoorwaarden die van toepassing zijn op deze reizen kunt u downloaden.

Contactgegevens & openingstijden

Adres
Kantoor Scheepswerflaan 163
4941 GZ Raamsdonksveer
Telefoon 0162 402757
Telefax 0162 497509
Web www.SkieninFrankrijk.nl
E-mail info@SkieninFrankrijk.nl
IBAN NL68RABO0131584278
SWIFT RABONL2U
BTW NL8199.52.382.B.01
KvK 17233563
SGR 3251
Openingstijden ma t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur
Disclaimer
Afbeeldingen en beschrijvingen

De op deze website geplaatste afbeeldingen, foto's en plattegronden dienen ter voorbeeld en kunnen in de praktijk afwijken. De afbeeldingen zijn ter beschikking gesteld door onze gasten, accommodatieverschaffers, internationale sportmerken en enkele professionele fotografen. U vindt op deze website een korte zakelijke beschrijving van de accommodaties. De beschrijving is bedoeld als voorbeeld en kan afwijken. De accommodaties in eigendom van particulieren worden door deze particulieren volgens eigen smaak ingericht. De Fransen gebruiken vaak geen koffiezetapparaten zoals wij ze kennen, monteren de douchekop niet aan de muur en gebruiken geen douchegordijn. Zij zijn gewend om krapper behuisd te leven, wat vooral opvalt bij maximale bezetting. Wij adviseren u rekening te houden met de hoeveelheid warm water, vaak is er maar een kleine boiler.

De Franse slag

Tijdens uw vakantie zult u wellicht ervaren waarom ‘de Franse slag’ zo’n treffende uitspraak is. Eenmaal over de grens wordt u al snel geconfronteerd met andere gewoontes dan thuis. Natuurlijk is dat het plezier van de vakantie, maar soms is het even wennen. De bedden in Frankrijk zijn bijvoorbeeld vaak minder stabiel en kleiner dan in Nederland. De Fransen eten ‘s ochtends een licht ontbijt en ‘s avonds wordt juist veel uitgebreider gedineerd. Bovendien is de Franse samenleving minder zakelijk ingesteld dan de Nederlandse. Een afspraak over een kwartier met een Fransman betekent al snel dat u een half uurtje staat te wachten. Ervaar dit niet als ongeïnteresseerdheid, maar probeer te wennen aan deze Franse slag!

Prijzen

Voor kennelijke fouten of vergissingen op deze website kan SkieninFrankrijk niet aansprakelijk worden gesteld. SkieninFrankrijk behoudt het recht om prijzen en arrangementen zonder toestemming van de gast te wijzigen. De gepubliceerde reissom is gebaseerd op de prijzen, heffingen en belastingen, zoals deze bij SkieninFrankrijk bekend waren ten tijde van de publicatie. Na tijdige betalingen van de gehele reissom zal SkieninFrankrijk gedurende het tijdvak vanaf zes weken voor de dag van aankomst de reissom niet wijzigen. Uitsluitend in geval van extreme verhoging van de brandstofkosten kan SkieninFrankrijk van deze bepaling afwijken. De aan SkieninFrankrijk belastende partij (zoals een luchtvaartmaatschappij) bepaalt of van een dergelijke situatie sprake is. Voor sommige reizen is een minimum aantal deelnemers nodig, dit aantal wordt door SkieninFrankrijk bepaald. U hoort dit uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Privacy

Het belangrijkste voor u om te weten, is dat wij rekening houden met uw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Wij waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Boekingen

Indien u een boeking maakt op SkieninFrankrijk.nl vragen wij uw adresgegevens en informatie over de medereizigers. Deze gegevens zijn nodig om uw boeking in orde te maken en u juist te kunnen informeren over uw reis. Deze gegevens worden ook gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten voor uw reis. U kunt een overzicht opvragen van uw gegevens in onze database. Indien u niet langer wilt dat uw gegevens worden gebruikt voor toezending van informatie door ons dan kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Cookies

Alle bedrijven die gebruik maken van adverteren op basis van surfgedrag moeten voldoen aan de EU wetgeving rondom bescherming van privacy. De informatie over uw surfgedrag wordt volledig anoniem verzameld en geanalyseerd. Er wordt dus niet opgeslagen wie u bent en waar u woont, alleen welke websites u heeft bezocht. De informatie over uw surfgedrag wordt opgeslagen in een zogenaamde ‘cookie ’, een klein tekstbestand dat op uw computer wordt opgeslagen.

Cookies worden ook gebruikt om uw inlognamen, wachtwoorden en voorkeuren - zoals de taalinstelling van uw computer - te onthouden. Op deze manier maken zij het surfen op internet voor u makkelijker. U kunt zelf bepalen of u de cookies die uw surfgedrag onthouden toestaat of niet door deze voorkeuren in te stellen in uw webbrowser, dat is het programma dat u gebruikt om op internet te surfen, zoals bijvoorbeeld Internet Explorer, Google Chrome of Safari.

SkieninFrankrijk maakt gebruik van cookies. Naast een aantal functionele cookies, zoals het onthouden van bekeken en bewaarde vakanties, maken wij ook gebruik van cookies om uw surf en klikgedrag te bekijken. Door deze metingen kunnen wij onze website verbeteren en aanpassen. Wij meten deze zaken met Google Analytics en gebruiken die om de website prettiger in te richten zodat u met meer plezier en gemak onze website kunt bezoeken.

Nieuwsbrief

Wanneer u zich heeft aangemeld voor onze online nieuwsbrief, informeren wij u regelmatig per e-mail over ons bedrijf en onze aanbiedingen. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit zelf eenvoudig via onze website www.SkieninFrankrijk.nl onder het kopje ‘nieuwsbrief’ kenbaar maken.

Links

SkieninFrankrijk.nl bevat links naar websites van andere bedrijven. Onze website wordt genoemd of gelinkt op sites van derden die onze reizen via hun website aanbevelen. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de privacy van deze websites, de privacy verantwoording ligt bij deze partijen. In het geval van affiliate netwerken of wederverkopers delen wij algemene boekingsgegevens.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


19:01:11 | 2,42 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch