Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT

Groepsreizen

Groepsreizen

Waarom wilt u een groepsreis organiseren? Dat is de eerste vraag die wij aan u willen stellen en vervolgens wordt uw antwoord ons startpunt. De perfecte groepsreis regelen is niet eenvoudig, het vraagt om een professionele aanpak.

Groepsreizen sfeerplaat

Wij bieden u een aanpak waarbij we niet alleen rekening houden met uw wensen en uw budget, maar we ons ook aanpassen aan uw werkwijze. Misschien wilt u zelf een stevige vinger in de pap of wilt u juist liever alles uit handen geven. Houdt u van mailen of pakt u liever de telefoon? Hoe u ook wilt samenwerken, wij zorgen dat u op maat wordt geholpen en telkens zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen krijgt.

Bij veel bedrijven wordt vergeten dat de manier waarop er samengewerkt wordt zeker zo belangrijk is. Bij SkieninFrankrijk hebben we dat goed begrepen en we hopen dat u ons uitdaagt! U kunt bij ons terecht voor groepsreizen van 20 tot 1500 personen.

Lees verder over:

Bijzondere activiteiten
Fotoreportage of filmregistratie
Gadgets en kleding
Tourguide
Referenties
Voorwaarden & verzekeringen
Offerte

Incentives

Een incentive is bedoeld om uw personeel zodanig te motiveren dat ze ieder doel kunnen realiseren. Klinkt overdreven? Wij vinden van niet. Een incentive reis is maatwerk en uw personeel moet er nog lang over napraten. Bij thuiskomst, moet u een team zien dat voor elkaar door het vuur gaat en beter dan ooit kan samenwerken.

Incentives sfeerplaat

Als dat uw doel is, willen wij dat realiseren, en daarin gaan we ver. Daarom bespreken we vooraf graag uitgebreid wat uw wensen zijn. Wij leveren een voorstel dat overeen komt met uw hooggespannen verwachtingen omdat wij ons realiseren dat deze incentive een reis is die moet passen bij de strategische ontwikkeling van uw bedrijf. Wij praten op niveau met u mee en blinken uit door creativiteit.

Waar andere aanbieders met een standaard aanbod zullen komen, springt een voorstel van SkieninFrankrijk er uit. Niet perse door de keuze van veel luxe maar vaker door het persoonlijke contact dat we hebben opgebouwd met onze Franse partners, waardoor wij net iets meer voor elkaar krijgen en u als gast kunt genieten van meer voordeel in service en benadering. Zoekt u een incentive in de Franse Alpen en verwacht u een excellente service? Bel of mail dan vandaag nog met SkieninFrankrijk.

Lees verder over:

Bijzondere activiteiten
Fotoreportage of filmregistratie
Gadgets en kleding
Tourguide
Referenties
Voorwaarden & verzekeringen
Offerte

Meetings

Als u denkt over een vergadering op niveau dan willen wij graag onze ideeën met u delen. Wij zijn uw partner als u ondersteuning zoekt bij de organisatie van een presentatie, een salesmeeting, een workshop of (bij)scholing met een actieve onderbreking in de buitenlucht.

Meetings sfeerplaat

Na een vergadering wil iedereen graag de wind in de haren voelen en snakt men naar frisse lucht. Even weer op adem komen en vervolgens nog een powersessie, dat is mogelijk in de Franse Alpen. De lekker gezonde berglucht geeft energie! Omdat er bij meetings vaak ook niet-skiërs in de groep zitten verrassen we u graag met een aanbod aan activiteiten die niet perse met skiën of snowboarden te maken hebben.

Wij organiseren activiteiten op elk niveau, van rustige wandelingen tot bijvoorbeeld een spectaculaire rondvlucht per heli of een ijsduik. Alles altijd onder professionele begeleiding, dat is voor ons een must, de deelnemers aan uw meeting mogen namelijk wel uitgedaagd worden maar nooit een risico lopen.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van hotels, zalen en accommodaties waar u op ieder gewenst niveau kunt vergaderen. Zalen voor 5 personen of 300 personen, we hebben het allemaal al eens georganiseerd. Wij hebben geleerd waar we de struikelblokken tegen kunnen komen. Uiteraard kunt u op ons ook een beroep doen om het presentatiemateriaal te organiseren.

Lees verder over:

Bijzondere activiteiten
Fotoreportage of filmregistratie
Gadgets en kleding
Tourguide
Referenties
Voorwaarden & verzekeringen
Offerte

Referenties

U vindt hieronder een representatieve greep van organisaties waar wij de afgelopen jaren reizen voor hebben georganiseerd. Als u op de link voorbeeld reizen klikt ziet u wat voor soort reis dit is geweest en als u op de link lees de beoordeling klikt, kunt u zien wat men er van vond.Indoor Ski en Snowboard Rotterdam lees de beoordeling
EP&C lees de beoordeling
Sogeti lees de beoordeling
Stichting Telemark lees de beoordeling


Avoriaz skiweekend vrienden bekijk voorbeeldreis
Belle Plagne skiweekend vrienden bekijk voorbeeldreis
La Clusaz - Hotel Beaulieu bekijk voorbeeldreis
Les Houches eigen olympische spelen bekijk voorbeeldreis
Les Houches ontdek skigebied bekijk voorbeeldreis
Les Houches skiweekend bedrijf bekijk voorbeeldreis
Morzine - Hotel Chalet Philibert bekijk voorbeeldreis
Tignes zakelijk verblijf bekijk voorbeeldreis


ABN AMRO Heineken
Accenture Holland Casino
AFM Imtech
Alpha International KPMG
AMC KPN
Athlon Carlease Launch!
Autotrack Mediphos
Best Trucks Motivaction
Clifford Chance Nauta Dutilh
De Brauw Blackstone Westbroek Nijenrode
Deloitte Norton Rose
Eneco OPG
Enig idée PWC
EP&C Rabobank
Fontys Skiverenigingen
Fortis TBWA
Gasunie Volkswagen

Offerte

Indien u van plan bent een groepsreis te organiseren kunt u ons een aanvraag sturen door gebruik te maken van onderstaande formulier.

Bijzondere activiteiten

Ice to meet you

Een afspraakje onder het ijs, een frisse duik in het bevroren meer van Tignes, op 2100 meter hoogte! Intrigerend. Verrassend. Geen geluid, geen beweging, alleen de intimiteit van de natuur. Hier onder het ijs. Luchtbelletjes dansen, de zonnestralen of de maneschijn flirten met het bevroren oppervlak... een ervaring als geen ander. Geschikt voor iedereen. Vanaf € 75 per persoon voor een ‘dagduik’ en vanaf € 95 per persoon voor een ‘nachtduik’.

Telemarken

Telemarken kan in iedere bestemming. Telemarken is skiën met een speciale ski, waarbij de hiel los is van de ski. U skiet dan op de manier zoals in de 19e eeuw in Noorwegen werd geskied. Wij kunnen zowel Franse leraren ter plaatse organiseren, als ook begeleiding vanuit Nederland met leraren en materiaal. Voor de Stichting Telemark organiseren wij al jaren een skiweekend eind November met clinics en testen.

Diner in bergchalet

Veel skioorden hebben mogelijkheden voor een gezellige avond in een authentiek bergchalet. U gaat met de laatste lift omhoog naar het chalet waar u een originele avond doorbrengt met een heerlijk diner. Zo'n avond is heel bijzonder, niet alleen vanwege het adembenemende uitzicht, maar ook omdat u na het sluiten van de liften geniet van de totale stilte op de berg. U kunt vanuit het chalet bijvoorbeeld een wandeling op sneeuwschoenen maken. Aan het einde van de avond kunt u per slee of op uw ski's met een fakkel de afdaling maken.

Sneeuwscooter

Met een sneeuwscooter het prachtige besneeuwde landschap verkennen na het skiën op een circuit of op snelheid op een route in de omgeving (na 17.00 uur). Aan sneeuwscooter rijden zijn vele regels verbonden door de milieubescherming om de natuur zo te laten zoals die is, het is daarom verplicht dat er een instructeur mee gaat.

Hoe werkt een skilift?

Wij kunnen in o.a. Les Arcs en in Méribel een bezoek aan de skilift voor uw gezelschap organiseren zodat u meer te weten komt over alles wat er komt kijken achter de schermen van de skiliften. U krijgt een goed beeld hoe zo’n lift in zijn werk gaat. De bezoeken vinden plaats na sluiting van de liften.

Voor niet-skiërs

Er zijn talloze mogelijkheden en excursies te organiseren voor niet- skiërs. Wandelen, gletsjers verkennen, shop of een musea bezoek aan steden in de Alpen... U kunt zich optimaal vermaken in de bergen in de winter, ook als u niet wilt skiën. Veel skioorden hebben creatieve activiteiten bedacht om het iedereen naar zijn zin te maken..

Wellness

Naast het klassieke aanbod, zoals zwembaden, hammam, sauna’s, massage en schoonheidsbehandelingen, onderscheiden de verschillende spa’s zich door hun originele aanbod: chocolade massage, drainages, reflexologie, aromatherapie, hot-stone massage, shiatsu, balneothérapie, Hot-Tub...

Gastronomie

De kwaliteit van de restaurants in de diverse Alpen dorpen is voor veel mensen een reden om een bezoek te plannen in een bijzonder restaurant. Courchevel spant de kroon met diverse restaurants met meerdere Michelin sterren. Het is niet eenvoudig om een plaats te krijgen in zo’n sterrenrestaurant, daar assisteren wij graag! Denk ook eens aan een wijnproeverij!

Restaurants met typische bergsfeer

In elk dal en op elke helling, kan er met een beetje scherpzinnigheid een boerderij of een herberg gevonden worden. Naast restaurants kunt u ook ambachtelijke slagers en bakkerijen vinden. Er zijn ook restaurants die een duidelijke huiselijke sfeer overbrengen door middel van zelf gemaakte kaas en een tafel bij de openhaard.

Treinen

Als u in de buurt van Chamonix verblijft is een bezoek aan de Tramway du Mont-Blanc een aanrader. Het is de hoogste tandradbaan van Frankrijk en gaat van 584 meter naar maar liefst 2380 meter, zeer indrukwekkend om omringd door sneeuw deze tocht te maken!

Igloo avond Val d’Isère

De avond start hoog in de bergen met een bloedstollende rit op een sneeuwscooter van ongeveer een half uur. Na deze activiteit wordt een heerlijk aperitief aangeboden op een plek met uitzicht op de Mont Blanc. Daarna is het tijd om plaats te nemen in de iglo waar het diner plaatsvindt. Op het menu: Savoyaardse kaasfondue en als dessert chocolade fondue. De avond eindigt rond 23.00 u met een afdaling op ski’s met fakkels. Er zijn twee manieren om op de plek in de bergen te komen. De eerste is via de funiculaire (skitrein) vanaf de wijk La Daille in Val d’Isère. Degenen die het lekker luxe willen kiezen voor de tweede optie en gaan er naar toe per helikopter. Minimaal 10 en maximaal 20 personen kunnen aan deze activiteit deelnemen. De tocht wordt begeleid door drie skileraren per acht personen. Kosten: vanaf € 180 pp voor de formule waarbij men met de funiculaire naar de plaats van bestemming gaat.

Fakkel avond Val Thorens

Met de laatste stoeltjeslift (rond half 5 / 5 uur) gaat u omhoog en skiet u naar het bergrestaurant waar u met een aperitief plaats neemt aan de lange tafels. U kunt kiezen uit vleesfondue, kaasfondue of andere specialiteiten, dit heeft u uiteraard reeds vooraf door ons laten regelen. Na het diner verzamelt de groep zich buiten het restaurant en wordt er onder leiding van professionele leraren terug naar het dorp geskiet en geboard. U ontvangt een betrouwbare fakkel en mensen die niet over de piste willen of kunnen worden keurig per sneeuwscooter thuisgebracht. We hebben deze fakkeltocht reeds georganiseerd voor 15 personen en voor een gezelschap van 100 personen. Prijsindicatie inclusief diner en drankjes en begeleiding: € 40 pp.

Volle maan avond in Les 2 Alpes

Op deze speciale avonden kan men skiën tot na het ondergaan van de zon. Daarna volgt er een uitgebreid bergdiner om vervolgens in helder maanlicht 1600m af te dalen naar het dorp. Vraag ons naar de data want vooraf is reeds bekend wanneer er een volle maan te zien is. Het tarief bedraagt € 40 pp inclusief de maaltijd, een bezoek aan de ijsgrot en glühwein.

Fotoreportage of filmregistratie

Als u een bijzondere groepsreis, incentive of meeting organiseert en u wilt niet alleen herinneringen bewaren maar ook over mooi en professioneel beeldmateriaal beschikken, vraag ons dan eens naar de mogelijkheden. Wij werken met lokale fotografen die op gezette tijden uw groep bezoeken en een registratie maken, maar ook met professionele filmploegen die de hele reis bij het gezelschap blijven om alles te filmen. Uiteraard krijgt u de dvd of foto’s met alle rechten na afloop overhandigd.

Gadgets en kleding

Naast foto en film kunnen we ook kleding of gadgets voor u regelen, uiteraard voorzien van uw bedrijfslogo. U kunt denken aan skigerelateerde gadgets zoals sleetjes (die vervolgens te gebruiken zijn in een wedstrijd) maar ook kunnen we tijdens de reis al beginnen met de branding van uw bedrijf. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een bus die voor komt rijden, voorzien van stickers met uw bedrijfsnaam of uw eigen bedrijfslogo op de stoelhoezen van de bus of in het vliegtuig. Wilt u bij aankomst in de accommodatie ontvangen worden door een host(ess) in uw bedrijfskleding? Wat ons betreft mag u zelfs bepalen welk koekje bij de koffie wordt geserveerd, wij regelen het voor u! U bedenkt wat u wilt, wij regelen het voor u.

Tourguide

Onze reizen worden vooraf uitgebreid doorgesproken en zodanig goed voorbereid dat u precies weet wat u kunt verwachten. U ontvangt van ons een alarmnummer waarop u 24 uur per dag, 7 dagen in de week met ons kunt bellen. Indien u wilt dat uw reis door ons begeleid wordt kan dat uiteraard. Wij zoeken iemand die bij uw gezelschap past en uw taal spreekt en weet wat er te doen staat. In overleg met ons kan uw eigen contactpersoon vanuit Nederland ook meereizen met uw gezelschap om daar de reis te begeleiden.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


19:04:34 | 2,65 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch