Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT

Dutchweek Val Thorens, nergens voordeliger!

In 2017 vindt de Dutchweek van 22 april tot 29 april 2017 plaats en verandert het Franse Val Thorens in een Nederlands dorp. Overdag skiën in de zon en après skiën met bekende dj’s op de piste en live bands in het dorp. De Dutchweek is een niet te missen week voor liefhebbers van sneeuw, zon en feest.


Bekijk hier wat er beschikbaar is voor de Dutchweek 2017

 • Voordelige, eenvoudige appartementen

 • Scherp geprijsde familieappartementen

 • Appartementen met 2 slaapkamers

 • Appartementen met 4 slaapkamers

 • Luxe 5 sterren accommodaties

 • Vraag een offerte voor een kort verblijf


 • Boek de Dutchweek Val Thorens

  De prijzen zijn inclusief 7 nachten in de accommodatie en een 6 daagse liftpas. U krijgt van ons de 7e dag van uw liftpas gratis aangeboden. U kunt gebruik maken van onze Royal Class touringcars die vanaf diverse locaties in Nederland naar Frankrijk reizen (€ 149 per persoon voor een retour). Helaas is de bus naar de Dutchweek volgeboekt. In de Meiweek zijn verschillende accommodaties te reserveren. De grootste chalets worden vaak het eerst geboekt, wees daarom op tijd met uw reservering.

  Le Cheval Blanc weekreis + pas 7 dgn va. € 255
  Village Montana weekreis + pas 7 dgn va. € 345

  Bekijk hier alle aanbiedingen


  Feesten

  Op diverse plaatsen in Val Thorens wordt er een gezellige après ski georganiseerd. In het dorp zijn livebands in de café’s en op de piste bekende dj’s. Iedere dag staat er een bekende dj te draaien op de piste bij de 360 bar en in discotheek Le Malaysia staan de beste live bands. Het skistation zelf organiseert allerlei activiteiten in het dorp en op de piste om de Nederlanders te vermaken.

  Dutchweek  Grote groepen

  De Dutchweek is van oudsher een week waar grote groepen samen naar toe komen. Indoor skibanen, scholen en vriendengroepen komen al jaren naar de eindweek. SkieninFrankrijk heeft niet alleen grote groepsaccommodaties zoals 18 persoons appartementen in Les Balcons de Val Thorens, maar ook kunnen we bijvoorbeeld een hele verdieping met allemaal appartementen bij elkaar reserveren. Groepen vanaf 20 personen ontvangen een groepskorting.


  Boek de Dutchweek Val Thorens

  Nederlandse skilessen

  Omdat er zoveel Nederlandse skileraren naar de Dutch Week komen wordt er volop les gegeven in het Nederlands. De twee bekendste skischolen van Val Thorens, de ESF en ProSneige hebben ook diverse Nederlandstalige leraren in dienst. Boek bij SkieninFrankrijk en wij zorgen voor Nederlandse lessen!


  Boek de Dutchweek Val Thorens

  Skihuur

  Bij SkieninFrankrijk is het mogelijk om vooraf ski- of snowboardmateriaal te bestellen en het materiaal ter plaatse op te halen tegen inlevering van een voucher. Voor al het huurmateriaal garanderen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De tarieven liggen ter plaatse een stuk hoger! Voor gasten van SkieninFrankrijk is de 7e dag gratis.

  Meer weten? Bel 0162-402757 of mail naar info@SkieninFrankrijk.nl

  Bekijk hier het complete aanbod


  Boek de Dutchweek Val Thorens

  Welke informatie wilt u?


  Bel mij / mail mij
  Offerte aanvraag

  Trustpilot


  20:23:02 | 2,44 | -Tot-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch