Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar de Franse Alpen

Skien in Frankrijk met TOT

Dutchweek Val Thorens, nergens voordeliger!

In 2018 vindt de Dutchweek van 28 april tot 5 mei 2018 plaats en verandert het Franse Val Thorens in een Nederlands dorp. Overdag skiën in de zon en après skiën met bekende dj’s op de piste en live bands in het dorp. De Dutchweek is een niet te missen week voor liefhebbers van sneeuw, zon en feest.


Bekijk hier wat er beschikbaar is voor de Dutchweek 2018


Boek de Dutchweek Val Thorens

De prijzen zijn inclusief 7 nachten in de accommodatie en een 6 daagse liftpas. U krijgt van ons de 7e dag van uw liftpas gratis aangeboden. U kunt gebruik maken van onze Royal Class touringcars die vanaf diverse locaties in Nederland naar Frankrijk reizen (€ 149 per persoon voor een retour). In de Meiweek zijn verschillende accommodaties te reserveren. De grootste chalets worden vaak het eerst geboekt, wees daarom op tijd met uw reservering.

Le Cheval Blanc weekreis + pas 7 dgn va. € 271
Village Montana weekreis + pas 7 dgn va. € 385

Bekijk hier alle aanbiedingen


Feesten

Op diverse plaatsen in Val Thorens wordt er een gezellige après ski georganiseerd. In het dorp zijn livebands in de café’s en op de piste bekende dj’s. Iedere dag staat er een bekende dj te draaien op de piste bij de 360 bar en in discotheek Le Malaysia staan de beste live bands. Het skistation zelf organiseert allerlei activiteiten in het dorp en op de piste om de Nederlanders te vermaken.

DutchweekGrote groepen

De Dutchweek is van oudsher een week waar grote groepen samen naar toe komen. Indoor skibanen, scholen en vriendengroepen komen al jaren naar de eindweek. SkieninFrankrijk heeft niet alleen grote groepsaccommodaties zoals 18 persoons appartementen in Les Balcons de Val Thorens, maar ook kunnen we bijvoorbeeld een hele verdieping met allemaal appartementen bij elkaar reserveren. Groepen vanaf 20 personen ontvangen een groepskorting.


Boek de Dutchweek Val Thorens

Nederlandse skilessen

Omdat er zoveel Nederlandse skileraren naar de Dutch Week komen wordt er volop les gegeven in het Nederlands. De twee bekendste skischolen van Val Thorens, de ESF en ProSneige hebben ook diverse Nederlandstalige leraren in dienst. Boek bij SkieninFrankrijk en wij zorgen voor Nederlandse lessen!


Boek de Dutchweek Val Thorens

Skihuur

Bij SkieninFrankrijk is het mogelijk om vooraf ski- of snowboardmateriaal te bestellen en het materiaal ter plaatse op te halen tegen inlevering van een voucher. Voor al het huurmateriaal garanderen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De tarieven liggen ter plaatse een stuk hoger! Voor gasten van SkieninFrankrijk is de 7e dag gratis.

Meer weten? Bel 0162-402757 of mail naar info@SkieninFrankrijk.nl

Bekijk hier het complete aanbod


Boek de Dutchweek Val Thorens

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot


01:50:39 | 2,29 | -Tot-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch